De praktijk

De praktijk wordt gevoerd door tandarts Hurx. Het is een relatief nieuwe praktijk in Roosendaal (maart 2009). De gebruikte materialen voldoen aan de hedendaagse eisen; zo gebruiken wij bijvoorbeeld wit vulmateriaal. De gebruikte instrumenten worden intensief gereinigd (dmv. desinfectie / sterilisatie), zodat u er van uit kunt gaan dat u wordt behandeld met schoon materiaal. Mensen met een latexallergie kunnen gerust worden behandeld; onze handschoenen zijn latexvrij. (Geef wel altijd allergieën door!)

De hedendaagse state-of-art volgen we zo veel als mogelijk; vulmaterialen met nano-technologie, nieuwe wortelkanaalbehandel technieken en materialen, kronen zonder metaal en vrij uniek voor Roosendaal is de laatste aanschaf: een Cone-Beam CT scanner. Hiermee kunnen problemen middels 3D techniek in beeld worden gebracht.(indien geïndiceerd)

Onze laatste aanwinst: een Cone-Beam CT scanner

 

Medewerkers

  • Remy Hurx, MSc; tandarts
  • Bella; balie-assistente
  • Franchis; stoel-assistente met anaestesie (verdoof) diploma
  • Jolanda; stoel-assistente
  • Diederick; administratie en invalkracht

 

Openingstijden

 

Dag Tijden
Maandag 08.30 - 17.30
Dinsdag 08.30 - 17.30
Woensdag 08.30 - 17.30
Donderdag 08.30 - 17.30
Vrijdag

08.30 - 13.00

Zaterdag -
Zondag -
  (In het geval van superspoed tussen 08:00 en 08:30 komt u direct naar de praktijk. Bijvoorbeeld bij een uitgeslagen tand)

 

Bereikbaarheid balie

De praktijk is 's ochtends telefonisch bereikbaar tussen 08.30 en 12.30. (0165-567009) Voor spoedklachten of het afmelden van afspraken binnen 24 uur kunt u contact opnemen met hetzelfde nummer tussen 12.30 en 17.00 (vr tot 12.30), volg de instructies op. Buiten deze tijden wordt u doorverwezen naar het spoednummer van de Roosendaalse tandartsen. (0165-558367)

U kunt ons uiteraard ook mailen. Afspraken graag minimaal 24 uur tevoren afbellen! (Afspraken binnen 24 uur mag u ook via het spoednummer doorbellen) U kan een nota krijgen voor een niet nagekomen afspraak, wanneer deze te laat of niet is afgemeld.

Het is ook mogelijk controles zelf online in te plannen. Uw e-mailadres moet bij ons bekend zijn (om veiligheidsredenen) U wordt een maand voor de geplande controlemaand uitgenodigd een afspraak online in te plannen. Uiteraard kunt u ook altijd blijven bellen.

  • Voor de periodieke controle wordt u opgeroepen middels een oproepkaartje en/of e-mail.
  • Voor afspraken ontvangt u een herinneringsmail. (Dit betekent niet dat de afspraak niet doorgaat als u geen mail ontvangt! Het is bedoeld als extra service)

 

  Contactgegevens:
     
  Adres: Boulevard 25
    4701 EN Roosendaal
     
  Telefoon: 0165 - 567009
  Spoed: 0165 - 567009, volg de instructie op
  Fax: 0165 - 558666
  E-mail: info@hurx.nl
     
  KvK: 20146781
  BIG nummer: 39066844702
(Zie www.ribiz.nl; alleen BIG geregistreerde tandartsen zijn in Nederland bevoegd)
  Beroepsorganisatie: NMT
  Facebook: facebook.com/tandartshurx
  Route naar de praktijk: Google Maps (opent Google Maps)

 

Foto's praktijk

 

   
Wachtkamer Balie en toegang behandelkamer 1
   
   
Digitale röntgenscanner (Orthopantomogram = OPG) Digitale röntgen
   
   
Behandelkamer 1: behandelingen Behandelkamer 2: controles, prothese behandelingen en kinderbehandelingen (de boorhouders staan naast de stoel en hangen er niet boven)
   
 
   
Sterilisatie  

 

Betalingen

We hebben er voor gekozen de facturen van onze patiënten uitsluitend elektronisch te verwerken. U heeft de volgende mogelijkheden:

  • Indien u een tandartsverzekering heeft: uw nota wordt verstuurd naar Famed.
  • Betalen met een eenmalige of doorlopende machtiging. De bedragen worden dan na minstens 21 dagen en maximaal 30 dagen na behandeling afgeschreven van uw rekening. (Meestal heeft u de vergoeding dan al binnen) Het voordeel is dat u direct een factuur mee krijgt.
  • PIN betaling.

Indien u geen patiënt bent en tijdens de avond- of weekenddienst de praktijk bezoekt, dan dient u een legitimatiebewijs mee te nemen en de nota direct per PIN betaling te voldoen. Indien u niet kunt pinnen, kan ook worden volstaan met een contante aanbetaling, waarbij het teveel betaalde wordt teruggestort op uw bankrekening. (Ivm onze veiligheid hebben wij GEEN (wissel)geld in huis)